Klant op de achterbank dient klacht in…. Uber-chauffeur laat zich tijdens taxirit oraal bevredigen

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

De ritjes met Uber zijn niet alleen goedkoper, je maakt er ook nog eens iets mee… De Amerikaan Aner Manuel bestelde een Uber-taxi en kreeg chauffeur met een dronken prostituee naast zich die hem op allerlei manieren plezierde. De ‘taxichauffeur’ liet zich zelfs bevredigen door de dame, tot ongenoegen van de passagier die alles voor zijn neus zag gebeuren en toen besloot het allemaal maar te filmen…

Manuel, afkomstig uit Boston, bezocht New York op 16 juli omdat hij later dit jaar verhuist van Chicago naar de Big Apple. Rond kwart voor drie ’s nachts arriveerde een Uber om hem op te pikken van het vliegveld. Naast de chauffeur zat een vrouw.


“Het was laat en dacht bij mezelf: laat ik gewoon instappen”, vertelde hij aan Esquire. “Ik dacht dat het misschien om een familielid van de chauffeur ging.”

Zijn vermoeden bleek niet echt te kloppen. De dame was dronken was en probeerde een aantal malen haar deur te openen. “Waarschijnlijk dacht de chauffeur dat ik ook gedronken had en niet zou zien wat er aan de hand was”, zegt Manuel, die besloot te filmen met zijn smartphone toen duidelijk werd dat de situatie tussen de chauffeur en de dame steeds erotischer werd.

“Toen de chauffeur zijn broek naar beneden trok, wist ik wat er te gebeuren stond”, aldus de passagier. Op de tonen van ‘Be With Me’ van Tyrone Davis begon de prostituee de bestuurder oraal te bevredigen terwijl hij gewoon doorreed. Manuel verstoorde het plezier met de mededeling dat hij wilde uitstappen.

Veertig minuten na de rit nam hij contact op met Uber. Het bedrijf probeerde zich te verontschuldigen met een vergoeding van tien dollar en de melding dat ze de zaak zouden onderzoeken. Toen Manuel na vier dagen geen meer antwoord kreeg van Uber, plaatste hij de beelden op hun Facebook- en Twitter-account.

€558 voor 9 daagse vakantie ORLANDO inclusief vlucht + transfers + Legacy Vacation Resort

Deel

Comments are closed.