BELONING €20.000 – Wie schoot JOHAN VAN BOXTEL dood in Eindhoven?

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

Net na 04.30 uur op zondag 7 mei 2017 is, voor zijn woning aan de Memlincstraat in Eindhoven, de 32-jarige Johan van Boxtel van dichtbij neergeschoten. Hij overleed vrijwel direct aan zijn verwondingen. De politie is naast de daders ook specifiek op zoek naar drie mogelijke getuigen die door bewakingscamera’s zijn vastgelegd. Voor de gouden tip is een beloning van €20.000 uitgeloofd.

In de video is te zien hoe een persoon in de Quinten Matsyslaan in oostelijke richting fietste op het moment dat de daders op de vlucht waren. Die fietser zou de daders gezien kunnen hebben. Daarnaast liepen twee mensen, enige minuten na de liquidatie, langs de Memlincstraat. Ook die twee wandelaars kunnen belangrijke getuigen zijn.


Vragen
1) De politie in Eindhoven zoekt de twee mannen die in de nacht van 6 op 7 mei een eind maakten aan het leven van de 32-jarige Johan van Boxtel. Weet u wie dit tweetal is of heeft u achtergrondinformatie over de liquidatie, laat dan van u horen.

2) Inmiddels weten wij dat Johan in de nacht van 3 op 4 mei heeft overnacht in een hotel in het centrum van Hasselt in België. We zouden graag willen weten wat Johan daar heeft gedaan. We zijn dan ook specifiek op zoek naar getuigen die Johan mogelijk daar in Hasselt hebben gezien of informatie hebben wat hij daar heeft gedaan en / of wie hij heeft ontmoet. Het rechercheteam wil graag weten of er een verband is tussen dit bezoek en de moord enkele dagen later.

3) Voor het onderzoek is het van wezenlijk belang dat de politie een goed beeld krijgt van de laatste 24 uur van het slachtoffer. Wat heeft hij gedaan, waar is hij geweest en wie heeft hij eventueel ontmoet? De politie doet daarom een oproep aan iedereen die het slachtoffer zaterdag 6 mei of zondag 7 mei tot 6.00 uur nog heeft gezien.

Getuigen kunnen contact met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Deel

Comments are closed.