Jonge vrouw misleidt vriendin met blinddoek en voorbindpenis om seks met haar te kunnen hebben

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

Ze hadden meer dan tien keer seks. En steeds vroeg ‘Kye’ Gayle een blinddoek te dragen omdat ze zich schaamde voor haar uiterlijk. Maar toen Gayle een keer onverwacht haar blinddoek afdeed bleek ‘Kye’ geen man, maar een vrouw die haar penetreerde met een voorbinddildo.

De 25-jarige ‘Kye’ is tot 6,5 jaar cel veroordeeld voor de aanranding van een andere vrouw. Ze zou het slachtoffer misleid hebben door zihc voor te doe haar een blinddoek te laten dragen en een voorbindpenis te gebruiken.


De Britse Gayle Newland (27) ging niet over één nacht ijs. Ze maakte ze een vals Facebook-profiel aan onder de naam Kye Fortune. Op de foto’s – gehaald van internet – leek ze een man met Filipijnse en latino-achtergrond. Over een periode van 2 jaar kreeg ze een online relatie met het slachtoffer. Ze spendeerden honderden uren aan de telefoon, waarbij Gayle met een zware stem probeerde te praten. Ze beweerde dat ze behandeld werd voor kanker.

Toen het koppel elkaar uiteindelijk wilde ontmoeten, vroeg ‘Kye’ Gayle om een blinddoek te dragen, omdat ze zich schaamde over haar uiterlijk. De twee hadden 15 keer seks met elkaar, waarbij Gayle, zo bleek, een voorbindpenis gebruikte.

Pas toen het slachtoffer tijdens het vrijen de blinddoek onverhoeds afdeed, ontdekte ze dat Kye’ geen vrouw, maar man was. Gayle deed aangifte en nu is de ‘vrouw’ veroordeeld tot een straf van 6 jaar voor aanranding en nog eens een half jaar voor het gebruiken van een valse identiteit.

Gayle was eerder al veroordeeld tot een celstraf van 8 jaar, maar ging in beroep. Psychiaters menen dat de vrouw niet in de gevangenis thuishoort, maar psychiatrische begeleiding nodig heeft. Een jury oordeelde anders. Ze heeft zes jaar cel gekregen voor aanranding en nog eens een half jaar voor het gebruik van een valse identiteit.

Deel

Comments are closed.