SCHOKKEND! Amerikaanse tieners filmen lachend hoe gehandicapte man in meer verdrinkt

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!


Een groep tieners keek passief en zelfs lachend toe hoe een gehandicapte man in een meertje verdronk. Ze filmde de hoe de man eerst nog geluiden maakte maar later kopje onder ging. De tieners uit Florida plaatsten de beelden zelf online.

Het lijk van de 31-jarige man werd pas vijf dagen na de tragische gebeurtenis op 9 juli in Cocoa, nabij Orlando, gevonden. De jongeren, tussen 14 en 18 jaar, kunnen voor hun optreden niet vervolgd worden omdat in Florida er geen wet is die het niet verlenen van hulp aan een persoon in nood strafbaar maakt.


De jongeren waren bij het water aan het blowen toen ze zagen hoe de man het meertje inliep. Op de video is te horen hoe iemand de man die voor zijn leven vecht een junkie noemt. Een ander tiener: “Niemand zal je komen helpen, sukkel. Je had maar niet het water in moeten gaan”. Als een ander roept ‘Hij is dood’ begint de rest van de groep te lachen.

De politie heeft de beelden nu vrijgegeven met de mededeling dat de jongeren niet strafbaar zijn voor het filmen, lachen en voor hun keuze om de hulpdiensten niet te bellen.

Nadat er woedende reacties kwamen op het filmpje wil de politie de tieners alsnog vervolgen omdat zij de politie had moeten waarschuwen dat iemand overleden was.

Deel

Comments are closed.