De dood was ook ALL INCLUSIVE bij de vakantie die ABBEY boekte

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

Abbey keek uit naar haar vakantie in Mexico. De examens van de 20-jarige studente waren achter de rug en samen met haar broer zou ze afgelopen januari gaan genieten in het Mexicaanse all-inresort Paraiso Del Mar. Maar de dood was ook ALL INCLUSIVE bij de vakantie die ABBEY boekte

Na het drinken van wat shots met een groep andere vakantiegangers in het resort liep het op 12 januari 2017 verkeerd af voor de studente uit Wisconsin en haar broer. Ze werden wakker in een ambulance nadat ze bewusteloos aangetroffen waren in het zwembad van het hotel.


Haar broer herstelde na behandeling in het ziekenhuis, maar Abbey Corner kwam niet meer bij bewustzijn. Zij bleek een gebroken sleutelbeen en ernstige hersenschade te hebben opgelopen. Ze werd hersendood verklaard, waarna haar ouders de moeilijkste beslissing uit hun leven moesten nemen. Ze besloten haar los te koppelen van het beademingstoestel.

“Ik heb vijf jaar aan de universiteit gestudeerd en kan dus wel wat drinken”, zegt Abbey’s broer, de 22-jarige Austin Conner in The Journal Sentinel. “Het is gewoon niet mogelijk dat ik met mijn gezicht naar beneden in het zwembad in slaap gevallen ben. Er moet iets in onze drank gedaan zijn.”

De familie van Abbey eist inmiddels antwoorden van het resort. Ze hebben een advocaat in de arm namen om uit te zoeken wat er echt gebeurd is in Mexico. “Het is allemaal te vreemd”, zegt advocaat Florentino Ramirez. “Als het een ongeval was, waar was iedereen dan? Het klopt allemaal niet.”

De advocaat ontdekte inmiddels een paar op zijn minst opmerkelijke zaken. “Ze serveren er alcoholische dranken met alcohol van bedenkelijke kwaliteit en in veel te grote hoeveelheden en mengen allerlei soorten drank door elkaar”, staat in het rapport van Ramirez. Volgens de Milwaukee Journal Sentinel de normaalste zaak van de wereld in de resorts van Iberostar rond de Mexicaanse badplaatsen Cancun en Playa Del Carmen. Veel vakantiegangers klagen over ziekte, blackouts en blessures nadat ze er de voorbije maanden gelogeerd en gedronken hadden. Allemaal dachten ze dat ze gedrogeerd werden of dat de alcohol vergiftigd was.

Uit de verhalen van de slachtoffers blijkt dat er een paar bestolen werden nadat ze het bewustzijn verloren hadden, anderen werden aangerand. Dat zou erop kunnen wijzen dat ze inderdaad gedrogeerd werden. Maar de slechte drank kan ook een plausibele verklaring zijn.

Het onderzoek naar de dood van Abbey loopt nog altijd.

Deel

Comments are closed.