ZINLOOS GEWELD: Man bewerkt bejaarde fietser met knuppel na verkeersruzie

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!


LET OP: schokkende beelden! David Fox, een man uit het Canadese Ontario, verloor zaterdag compleet zijn zelfbeheersing bij een verkeersruzie. Nadat hij ruzie kreeg met een bejaarde fietser die dezelfde straat wilde inrijden, j, pakte Fox een knuppel en sloeg hij de fietser tot bloedens toe in het gezicht en op diens armen.

Een vrouw die aan de overkant van de straat een winkel uitbaat, zag het niet alleen gebeuren, ze filmde het ook en sprak Fox aan over zijn gedrag. “Wat ben jij hier aan het doen? Is alles oké met jou?”, hoor je de vrouw zeggen die anoniem wil blijven. Voordat ze begon met filmen had de vrouw eerst de politie gebeld. Fox werd gearresteerd.


Deel

Comments are closed.