UPDATE IN BIZARRE ZAAK – Cafevriend (24) opgepakt voor moord met samoeraizwaard op Yves (37)

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

De 37-jarige Yves nam geregeld mannen mee naar huis. Maar de man onbekende man die hij zaterdagnacht na zijn verjaardag in het café gevierd te hebben had hij beter niet mee kunnen nemen. Zijn moeder vond haar zoon met een samoeraizwaard doorgesneden keel in de keuken van zijn appartement.

Het was de buurman met Yves moeder die Yves in zijn appartement in het Vlaamse Ekeren, nabij Antwerpen, vond. De buurman hoorde al meer dan een dag het geluid van de afzuigkap in de keuken. Hij belde aan maar de deur maar kreeg geen respons, waarop hij de moeder van de man belde die een sleutel had van de woning. Samen gingen ze binnen en deden daar een gruwelijke ontdekking. Yves lag in de keuken. Zijn keel doorgesneden met een een samoeraizwaard.


De moord op Yves vond zo goed als zeker zaterdagnacht, want toen hoorde de onderbuurvrouw om 4 uur een klap in zijn appartement. Yves Van Oers had die zaterdagavond zijn verjaardag gevierd in het café. Yves had rond 3 uur het café verlaten en was met een onbekende cafévriend naar een nachtwinkel gegaan. Buren zeggen dat Van Oers geregeld mannen meenam naar zijn appartement. Wie die cafévriend was moet nu uit camerabeelden blijken.

De buurman, getuige bij de van de vondst van het stoffelijke overschot van Yves, vertelde dat zijn keel was doorboord met een lang mes. Zo’n uitzonderlijke verwonding wijst de speurders eerder in de richting van een passionele moord.

UPDATE: In het onderzoek naar de gewelddadige moord op de 37-jarige Yves is de Tom V., een 24-jarige cafévriend van het slachtoffer, opgepakt.

Deel

Comments are closed.