Op vakantie in Turkije? Kijk uit naar de al twee weken vermiste Joey (21) uit Haaksbergen

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

Terwijl de rest van de vriendengroep verder wilde gaan met vakantie vieren, had Joey Hoffmann (21) uit het Twentse Haaksbergen het in Turkije wel gezien. Hij boekte een ticket om terug te vliegen en liet zich ophalen door een taxibusje in de Zuid-Turkse badplaats Silifke. Sindsdien lijkt hij van de aardbodem verdwenen.

De 21-jarige Joey Hoffmann uit het Twentse Haaksbergen blijkt sinds 8 juli te worden vermist in Turkije. Hij verbleef in de Zuid-Turkse badplaats Silifke bij een voormalige plaatsgenoot uit Haaksbergen, die in Silifke woont. Maar Turkije beviel Joey niet echt dus besloot hij naar huis te gaan. Hij bestelde een taxibusje naar het vliegveld in Adana om daarna naar Nederland terug reizen, maar hij is voor zover bekend nooit op de luchthaven aangekomen.


Zijn betaalpas is sinds de dag van zijn verdwijning, 8 juli niet meer gebruikt, zo blijkt uit politieonderzoek.

De familie van Joey heeft in overleg met de politie via Facebook een opsporingsactie gelanceerd. Waarbij de tekst ook in het Turks is vertaald.

Deel

Comments are closed.