UPDATE: In Frankrijk vermiste studente ELLE CUSTERS (20) terecht

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

De 20-jarige studente Elle uit Spaubeek is terecht. Dat meldt het Landelijk bureau vermiste personen. Er werd groot alarm geslagen toen ze dit weekend niet was aangekomen op haar vakantieadres in Frankrijk. De politie meldt dat ze daar geen bereik met haar telefoon had.

De 20-jarige studente Elle Custers uit Spaubeek kwam afgelopen weekend niet aan op haar vakantieadres in Frankrijk. Haar ouders hebben vrijdagavond nog contact gehad met hun dochter, daarna niet meer. Custers verbleef op dat moment in de buurt van Bordeaux.


Het was de bedoeling dat de studente vanuit haar au pair-adres in Spanje naar Frankrijk zou reizen. Ze zou dat doen per fiets en trein. Voor zaterdag stond een treinrit naar Sainte Foy la Grande op het programma.

Omdat de vrouw normaal gesproken dagelijks contact zocht met haar ouders en de vader en moeder hun dochter niet meer kunnen bereiken, is zondagavond de politie ingeschakeld.

Deel

Comments are closed.