Celine (19) ontvoerd, vermoord en opgeborgen in koelkast om relatie met moslim

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

Het lichaam van de negentienjarige Celine Dookhran lag met opengesneden keel in de koelkast. Het meisje van Indiase afkomst werd ontvoerd en vervolgens vermoord omdat ze een relatie had met een Arabische moslim.

De politie trof vorige week woensdag het lichaam van de negentienjarige Celine Dookhran, die opgroeide op in Londen en een passie voor make-up had, aan in een koelkast in een woning in Kingston upon Thames. De vrouw werd eerder ontvoerd uit haar huis in zuid-Londen door twee mannen. Uit de lijkschouwing bleek dat de vrouw de keel was doorgesneden.


“Celine had een relatie met een Arabische moslim en de familieleden keurden deze relatie af omdat ze Indiase moslims zijn,” zegt openbare aanklager Binita Roscoe. Het zou dan ook gaan om een eremoord.

Dookhran werd in de koelkast gevonden nadat een tweede slachtoffer, een vrouw van in de twintig, aan de ontvoerders wist te ontkomen. Haar belagers hadden geprobeerd om ook haar de keel door te snijden. Aan de politie vertelde ze dat de ontvoerders bivakmutsen droegen en stroomstootwapen gebruikten en Celine ook slachtoffer van de mannen was geworden. De getuigenis leidde naar een huis in Kingston Upon Thames.

Beide vrouwen werd de mond werden afgeplakt met ducttape, de handen bij elkaar gebonden met kabelbinders en de voeten met een touw. Vervolgens werden in stoffen hoezen gerold, in een wagen gelegd en meegenomen.

Inmiddels zijn twee mannen opgepakt: de 33-jarige Mujahid Arshid en zijn vijf jaar jongere kompaan Vincent Tappu. Arshid wordt beschuldigd van ontvoering, verkrachting en moord, Tappu wordt alleen ontvoering van de vrouwen ten laste gelegd.

Deel

Comments are closed.