Dat doen drugs met je… Naakte man hakt op straat zijn penis af en geeft politie de schuld

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!


Dit zijn de schokkende video van een, deels met bloed bedekte, naakte man die op straat onder invloed van verdovende middelen zijn penis afhakte.

De video werd op 24 juli geschoten door een bewoner van een huis in Irving Park, Chicago. De nog niet geïdentificeerde man lijkt zwaar onder invloed van verdovende middelen.


Het onderlichaam van de man is besmeurd met bloed als hij begint te schreeuwen tegen de man die de video maakt en veilig achter het hek van zijn woning staat. De man die de video opneemt, schreeuwt terug naar de man en vraagt ​​hem om te “kalmeren”. Dat gebeurt even voor er politie op het toneel verschijnt. Als de naakte man de politie ziet beschuldigt hij ze direct zijn penis te hebben afgesneden.

‘O mijn God, bro, schiet hem in zijn kont,’ adviseert de man achter het hek de politie. ‘Schiet die mother f****. Dit is een geval wanneer je mensen schiet. ‘

De politie van Chicago heeft nog niet gereageerd of het bericht in de New York Post dat de man eigenhandig zijn penis zou hebben afgesneden.

Deel

Comments are closed.