Man vermoordt zoontje (5) van vriendin omdat die zijn schoen was kwijtgeraakt

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

Levenslang heeft Marvyn Iheanacho (39) gekregen omdat hij de vijfjarige Alex, zoon van zijn vriendin, in een park in Londen doodde omdat het kind een schoen was kwijtgeraakt. had verloren, is vandaag tot levenslange gevangenisstraf veroordeeld.

Getuigen hoorden een man op 20 november 2016 schreeuwen over een kwijtgeraakte schoen terwijl een kind met een bevende stem sorry bleef zeggen. Wat volgde was dat Marvyn het kind van zijn vriendin in het park zo hard afranselde dat de kleuter interne bloedingen in de buik opliep.


In plaats van de kleine Alex naar een ziekenhuis te brengen, nam de man hem in een taxi mee naar huis. Daar viel hij ook de moeder aan toen die probeerde een ambulance te bellen.

De jongen overleed twee dagen later in een ziekenhuis. Zijn schoen werd kort na de aanval in het park door de politie gevonden. “De man diste daarna verschillende verhalen op om zijn daden te verhullen en probeerde zijn vriendin voor hem te laten liegen,” aldus de Britse politie.

Deel

Comments are closed.