Man zet afscheidsvideo op YouTube, steekt ex-vriendin en haar grootouders dood, maar vergeet einde aan eigen leven te maken

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

De man die gisteravond zijn 17-jarige ex-vriendin en haar grootouders met een mes om het leven bracht in het Belgische Moere heeft op 22 juli een afscheidsvideo op Facebook en Youtube verspreid. Daarin kondigt Alexander D. aan zelfmoord te zullen plegen. In de video spreekt de man in het Engels en maakt hij duidelijk dat er voor hem niets meer is om voor te leven. Hij spreekt zijn moeder, zus en beste vriend aan, maakt excusus voor wat er te gebeuren staat en neemt afscheid.

In de video van bijna een half uur spreekt hij zijn ex-vriendin rechtstreeks aan. “Mijn vrouw… Ik noem je nog steeds zo en dat kan me niet schelen. Ik hou van je. Je zal altijd in mijn hart zitten en ik zal altijd over je waken. Ook al weet ik dat je dat niet wil. Sorry dat ik je pijn heb gedaan. Het was de grootste fout in mijn leven. Ik heb mijn eigen kans om een familie te starten vergald. Ik zou terug naar die ene dag willen en de tijd terugdraaien. Wat als ik niet uit die deur was gewandeld en niet ging werken toen? Als ik was gebleven en de problemen zou hebben uitgepraat met je, zat je hier misschien bij me en was ik gelukkig. Dan zou dit allemaal niet gebeuren”, klinkt het.


“Maar ik vertelde je dat je maar moest vertrekken als je me niet meer graag zag. Je zei dat je zou blijven omdat je van me hield. Maar toen ik terug kwam van het werk, was je weg. Ik had het moeten weten. Toen ik die ring op de tafel zag liggen, stortte ik in zoals nooit tevoren. Zo wil ik me nooit meer voelen. Het enige wat ik wilde, was jou bij mij hebben. Ik weet dat je niet terugkomt. Het doet zoveel pijn. Ik zou liever nu dood gaan dan je volgende week te zien met iemand anders. Alle beloftes die ik maakte, gaan mee naar mijn graf. Ik loog nooit tegen je en heb je nooit bedrogen. Ik hoopte dat jij hetzelfde had gedaan. Ik heb zelfs veel dingen kunnen voorkomen. Voor mij is dit wat ik moet doen. Veel mensen vinden dit wellicht niet de oplossing, maar ik kan deze pijn niet aan. Ik heb je honderd keer proberen terug te krijgen, maar het kon niet zijn”, gaat het verder in video.

Uiteindelijk zou de man geen eind aan zijn eigen leven maken, maar stak hij zijn ex-partner en haar grootouders dood. Grootouders die in het huis waren om het meisje tegen de man te beschermen, terwijl de ouders op reis waren naar Frankrijk.

Na de drievoudige moord, iets over 21 uur gisteravond, sloeg hij nog op de vlucht, maar werd later opgepakt.

Deel

Comments are closed.