IN BEELD! Bijna $300.000 aan giften van zijn fans…. JORAN VAN DER SLOOT leidt LUXELEVEN in Peruaanse gevangenis

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

Volgens justitie in Peru mag Joran van der Sloot, verdacht van de moord op Natalee Holloway en tot 28 jaar cel veroordeeld in Peru voor de moord op Stephany Flores, zijn straf uitzitten in een cel in de Challapalca gevangenis in het afgelegen hooggebergte van Peru, met het zwaarst mogelijke regime, dat zware regime lijkt niet voor Joran te gelden. Bijna 300.000 dollar aan giften van fans maken dat hij een luxeleventje kan leiden en zelfs een smartphone heeft om skypegesprekken mee te voeren.

Het is weekblad Privé dat in haar editie van deze week onthult dat Joran in de gevangenis de beschikking heeft over een smartphone met een snelle internetverbinding waarmee hij vanuit de gevangenis skypegesprekken voert. Volgens Privé beschikt Joran in de gevangenis ook over voldoende geld om alles te ‘krijgen’ wat zijn hartje begeert.


Joran-van-der-Sloot-politiefoto

Uit een onderzoek van het Peruaanse Openbaar Ministerie blijkt dat Jorans vrouw Leidy tussen 2012 en 2016 maar liefst 260.000 euro aan giften op voor Van der Sloot op haar bankrekening kreeg bijgeschreven. Het merendeel, zo schrijft Privé, kwam Mary Hamer, een Amerikaanse arts die er 100% van overtuigd is dat Joran onschuldig is in de zaak van de verdwenen Natalee, maar ook niet gelooft dat hij Stephany Flores heeft omgebracht. Ook de jongen die met Joran het skypegesprek voert zegt in de video geld te hebben gestuurd.

Uit de stukken die het weekblad publiceert over de geldstromen richting Joran en zijn Peruaanse echtgenote blijkt dat Brabander Roy B. ook 20.000 euro aan Joran heeft overgemaakt. Die B. is een kennis van het ‘paranormale medium’ Robbert van den Broeke en zijn medewerker Stan P, een oude pokervriend van Joran van der Sloot.

Het blad schrijft dat op internet een Skype-gesprek (zie video boven) van 11 minuten tussen de op de video zichtbare Joran van der Sloot en een onbekende, Nederlandstalige jongen circuleert. In het gesprek zegt Joran niet alleen eenzaam te zijn, maar suggereert hij ook dat Natalee Holloway begraven zou liggen op de begraafplaats Sint Anna op Aruba.

In het 11 minuten durende gesprek zegt Joran ook dat zijn vrouw Peruaanse Leidy niet meer met hun kind naar de gevangenis wil komen. “Ze vind het hier vies, er lopen hier kakkerlakken, dat is niet goed voor de baby. En er zijn andere mensen bij, ze heeft geen privacy”.  Zolang hij in de Challapalca gevangenis zit, komt Leidy niet meer langs, vertelt hij. Het laatste bezoek van Leidy aan Joran in de Challapalca gevangenis zou in maart 2016 zijn geweest.

Vader Natalee Holloway wil moordenaar NU zien hangen

Slecht nieuws is er voor Joran ook schrijft het weekblad onder de kop: vader Natalee Holloway wil moordenaar NU zien hangen. Zaterdag 19 augustus om 19.00 is namelijk de première van de zesdelige serie ‘De Verdwijning van Natalee Holloway’ op NBC-zender Oxygen. Een serie gemaakt door Dave Holloway, de vader van de op 30 mei 2005 op Aruba verdwenen, toen 18-jarige Natalee. Dave Holloway is sinds die dag nooit gestopt met zoeken naar zijn dochter. En nu zegt Dave Holloyway dat hij weet waar de stoffelijke resten van Natalee begraven zijn en dat zijn in beeld gebrachte vaak hartverscheurende zoektocht er toe zal leiden dat Joran van der Sloot alsnog veroordeeld zal worden voor de moord op Natalee.

Deel

Comments are closed.