IN BEELD – Paard moet vastgebonden aan rijdende trailer meelopen…

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!


Op Facebook is een video geplaats van een paard dat vastgebonden aan zijn trailer moet meelopen naast het voertuig. Mishandeling, vindt de maakster van de video, maar dat vond de eigenaar van het paard maar onzin.

De vrouw zag het tafereel maandag rond 19 uur in Normandië. Het paard moest meelopen op het tempo van de wagen. “Ik ben de eigenaar gaan zeggen dat het mishandeling is”, zegt Mélanie, de lerares die de video maakte. “Maar hij heeft me uitgelachen en zei dat het paard er wel aan zou wennen.. Als dat paard gevallen zou zijn, zou het dood zijn. En het is ook gevaarlijk voor andere automobilisten.”


De vrouw bezorgde het filmpje aan de politie, dat meteen een onderzoek opende naar de feiten.

Deel

Comments are closed.