Tank voorkomt aanslag door over auto met terroristen en 100 kilo explosieven te rijden

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!


De bestuurder van een legertank heeft een aanslag in Egypte voorkomen door over auto met vier terroristen en 100 kilo explosieven te rijden die op een grensovergang kwam afgereden.

Het incident vond plaats bij de bewaakte grensovergang ten noorden van de Sinai in Egypte. Een wagen kwam hard aangereden, maar kon niet verder. De bestuurder van een legertank begreep dat in de auto vier terroristen zaten en besloot er overheen te rijden. Op de beelden is te zien hoe de terroristen ze nog proberen te vluchten, maar ontkomen deden ze niet.


In de wagen zat ook 100 kilogram aan explosieven, die mee een explosie opleverden. waarbij zeven mensen het leven lieten, waaronder twee kinderen. “Maar we hebben zeker 50 mensenlevens gered”, zegt een woordvoerder van het leger. “Incidenten zoals dit sterken ons alleen maar meer in onze overtuiging om de terroristen te verdrijven.”

Deel

Comments are closed.