BIZAR – Ze rende halfnaakt en gillend dat ze verkracht was een kerk binnen, daarom krijgt ze nu maximaal 32 jaar cel

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

Onder het bloed en met niets meer aan dan een hemdje, beha en slip rende de negentienjarige Breana Harmon afgelopen maart een kerk binnen in Denison, Texas. Ze riep tegen de verbijsterde kerkgangers dat ze verkracht was door twee grote zwarte mannen terwijl een derde haar tegen de grond drukte. Ze beweerde dat de mannen haar ontvoerd hadden vlakbij haar auto, maar het direct gestarte politieonderzoek leverde geen bewijs op. Nu wacht Breana als het tegenzit 32 jaar cel…

De direct gealarmeerde politie vond in de directe de omgeving van haar auto haar schoen, telefoon en sleutels op de grond. Het meisje werd naar het ziekenhuis gebracht, maar daar vonden artsen geen bewijs van verkrachting. Al snel concludeerde de politie dat het meisje haar verkrachting in scene had gezet en dat ze zichzelf haar verwondingen had toegebracht. Breana gaf toe dar haar aangifte vals was en dat ze zichzelf verwond had. Waarom ze dat deed vertelde ze niet.


Het maakte dat de politie verder onderzoek deed en nu genoeg bewijs tegen haar heeft verzameld om haar mogelijk 32 jaar achter tralies te stoppen.

In een persbericht zegt de politie:“Dit vermeende misdrijf zoals het gemeld werd door Breana Harmon Talbott heeft velen in onze gemeenschap bang gemaakt dat er individuen rondliepen die vrouwen ontvoerden. Ook al weten we dat het verhaal een hoax is, is er nog steeds mogelijke schade aan de reputatie van de stad Denison en de Texoma-regio aangezien velen het vermeende misdrijf zullen herinneren maar niet de afloop ervan. Dat is ongelukkig.”

“Hoe meer we naar deze zaak keken en gezien de schade die ze berokkend heeft en zeker zou berokkend hebben, geloven we dat wat ze deed in lijn is met een hoge strafeis”, aldus aanklager Joe Brown. “Wat ze deed was erg ernstig en we geloven dat het een misdrijf was.”

Breana werd deze week aangeklaagd voor twee zaken waarbij ze fysiek bewijsmateriaal gemanipuleerd zou hebben en twee waarbij ze met overheidsdocumenten geknoeid zou hebben. Als ze veroordeeld wordt, zou dat maximaal een gevangenisstraf van 32 jaar kunnen betekenen.

Deel

Comments are closed.