Man Kenneth (39) vermoordt even oude echtgenote Kristy op cruise: ‘Ze wilde niet stoppen met me uit te lachen’

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

Op het cruiseschip Emerald Princess is voor de kust van Alaska de 39-jarige Kristy Manzanares (39) vermoord door even oude echtgenoot Kenneth omdat de vrouw niet kon stoppen met haar man uit te lachen…

Het cruiseschip met 5000 passagiers was op een rondreis voor de kust van Alaska toen de passagiers dinsdagavond via de intercom werden ingelicht over de moord. Dit zorgde in eerste instantie voor verwarring, omdat er op dat moment een diner met als thema ‘moordmysterie’ plaatsvond en het niet direct duidelijk was dat er een echte moord aan boord was gepleegd.


De 39-jarige Kristy uit Utah werd dinsdagavond met een zware hoofdwond gevonden in haar kajuit boord van de Emerald Princess. Ze had een ernstige hoofdwond en haar bloed was verspreid over de kamer. Een beveiliger aan boord van de Emerald Princess zag bloed op de handen en kleding van Kenneth Manzanaresen en hield de man tot ze in aanlegde in de haven van Juneau apart in een aangrenzende kajuit.

200 passagiers en een aantal bemanningsleden werden door de FBI in de haven van Juneua verhoord. Een van de getuigen vertelde dat dat hij Kristy Manzanares met bloed besmeurt op de vloer zag liggen. De getuige vroeg Kenneth Manzanares wat er gebeurd was, waarna Manzanares antwoordde: ‘Ze wilde niet stoppen met me uit te lachen.’ De getuige vertelde ook dat Kenneth Manzanares geprobeerd had zijn vrouw naar het balkon slepen.

Dat wordt bevestigd door getuigen die kort daarvoor geschreeuw hoorden en van bovenaf vanaf hun balkon hebben gezien dat de vrouw onder het bloed zat en door haar man aan haar enkels van de kamer naar een balkon werd gesleept, en weer terug.

Kenneth Manzanares (39) uit Utah werd aangehouden na de dood van zijn even oude vrouw Kristy aan boord van de Emerald Princess. Uit een eerste onderzoek bleek dat Kristy Manzanares dinsdag omstreeks 21 uur was overleden toen het cruiseschip onderweg was van Ketchikan naar Juneau. Toen Manzanares door de FBI werd aangehouden zei hij: “Mijn leven is voorbij.”

Deel

Comments are closed.