Drie gevangenen filmen hoe ze ontsnappen uit zwaarbeveiligde gevangenis

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

Drie gedetineerden filmde een jaar hoe ze ontsnapping een zwaarbeveiligde gevangenis in Santa Ana (Californië) hebben vorbereid. Ook de ontsnapping zelf wordt gefilmd. Over het leven na de ontsnapping was blijkbaar niet nagedacht door de manen. Ze bleven slechts een week op vrije voeten.


De video wordt begeleid met commentaar van een van de criminelen, Hossein Nayeri. Op de beelden is te zien hoe een gevangene een ventilatierooster verwijdert en zo in de tunnels van het afvoersysteem belandt. De roosters die ze vervolgens op hun weg tegenkomen, bleken al doorgezaagd.  Op het dak belandt nemen ze rustig de tijd om foto’s van de omgeving te schieten. Hoe ze vanaf het dak op de grond komen is niet te zien. 

Deel

Comments are closed.