IN BEELD: Politie India denkt met arrestatie 33-Jarige Rotterdammer grote vis in drugssyndicaat te hebben gepakt

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!


De 33-jarige Mike Kamminga is in India gearresteerd voor het handelen in drugs. De Rotterdamse IT-specialist zou synthetische drugs uit Nederland hebben verkocht in de stad Hyderabad, in het zuiden van India. Volgens de Indiase politie is met Kamminga ‘een grote vis gevangen’.

Volgens Indiase media is de arrestant een IT-specialist uit Rotterdam. Hij zou betrokken zijn geweest bij een website waarbij klanten allerhande soorten drugs en medicijnen bestellen, waaronder LSD, konden bestellen die via een koeriersdienst werden thuisbezorgd.


Kamminga wordt gelinkt aan deze grote ‘landelijke’ drugsoperatie waarbij twintig verdachten, grotendeels werkzaam in de Indiase filmwereld, ook zijn opgepakt. Onder de verdachten is ook de in India bekende actrice Charmi Kaur. Die woont net als Kamminga met zijn Indiase vriendin in een appartementencomplex in Nanakramguda.

“We hebben een grote vis gevangen”, zegt een woordvoerder van de Indiase politie tegen de krant The Hindu. Kamminga verschijnt binnenkort voor de rechter.

Inmiddels zijn ook in Hyderabad nog vier Indiërs opgepakt in verband met die zaak. Zij zouden ook drugs hebben verkocht. De politie nam bij hen thuis acht kilo opium in beslag.

Deel

Comments are closed.