Duitser (55) opgepakt die speciaal op vakantie ging naar Florida om meisje (13) te verkrachten én te martelen

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

Een 55-jarige Duitser (55) is opgepakt die speciaal een vakantie naar Florida boekte om meisje (13) te verkrachten én te martelen. “Na 38 jaar bij de politie denk je ongeveer alles gezien te hebben, maar vanavond werd ik toch nog even misselijk,” schreef een Amerikaanse sheriff op Facebook nadat zijn mannen Meinrad Kopp hadden opgepakt.

Het onderzoek naar de man begon al in april 2017. Twee maanden later was Kopp actief in een chatroom: hij probeerde om een kind te overtuigen tot seksuele, zelfs sadomasochistische handelingen. Kopp vertelde in de chatroom dat hij naar de VS zou reizen om het meisje te mishandelen en pijn te doen. “Wat de 55-jarige in Zwitserland wonende Duitser niet wist, was dat hij eigenlijk met een undercover agent aan het chatten was”, aldus Wayne Ivey, sheriff van Brevard County in Florida.


Een paar dagen na de chat boekte de man een ticket en vloog Kopp daadwerkelijk naar Orlando. Daar werd hij opgepakt door FBI-agenten. “In zijn bagage werden onder meer gewichten, touw, plakband en een zaklamp gevonden. Allemaal spullen die hij wilde gebruiken om het kind te misbruiken.”

De Duitser riskeert een levenslange gevangenisstraf. “Ik wil tot slot alle agenten bedanken die deze arrestatie mogelijk hebben gemaakt”, besluit de sheriff zijn facebookbericht. “Zij werken de klok rond om onze kinderen te beschermen. Deze zaak is een goed voorbeeld van het feit dat er geen grenzen zijn voor diegenen die onze meest dierbare burgers viseren.”

Deel

Comments are closed.