Zeven naalden werden haar dood – Vijftiger misbruikt meisje (3) als voodoopop

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

Een meisje van drie jaar is overleden, nadat ze misbruikt werd door een vijftiger. De man zou haar een tijdlang gebruikt hebben als voodoopop. De naalden liet hij achter in het lichaam van de kleuter.

Volgens de politie zou de voormalige bewaker, Sanatan Thakur uit het Indische Purulia in West-Bengalen, een gelover van “zwarte magie” geweest zijn. De vijftiger zou daarvoor een slachtoffer nodig gehad hebben waarbij zijn oog viel op een driejarig meisje. Hij bood haar moeder een baan aan als werkster met als doel het lichaampje van de kleuter te gebruiken om zijn voodoopraktijken op uit te oefenen.


Zeven naalden….

Pas toen de moeder met het driejarig meisje naar het Bankura ziekenhuis ging “omdat ze koorts had” kwam het misbruik aan het licht. Artsen zagen meerdere wonden van naalden, sommige daarvan op haar geslachtdelen. In het lichaam van het meisje bleken nog zeven naalden te zitten.

Op 18 juli slaagden de artsen erin om alle naalden te verwijderen. Drie dagen later overleed het kind aan een bloedvergiftiging en longontsteking. De dader is nog op de vlucht.

Deel

Comments are closed.