IN BEELD – Tiener (17) kan alleen maar lachen als hij veroordeeld wordt voor moord op medestudent

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

De 17-jarige Danta Wright is veroordeeld voor moord op zijn 18-jarige medestudent Jordan Klee, maar verbijsterde familieleden van het slachtoffer zagen de moordenaar van hun zijn straf lachend aanhoren. Sterker nog: de 17-jarige moordenaar lachte tijdens de hele zitting.

Als familieleden van het slachtoffer aan als zij hun emotionele verhaal doen – “Ik heb mijn enige kind verloren, mijn zoon, mijn baby, mijn vriend. Meer dan dat, ben ik liefde en geluk verloren. Ik heb niet langer de hoop om kleinkinderen te krijgen” – verdwijnt de lacht niet van zijn gezicht.


Zijn voortdurende lach op het gezicht maakte dat rechter Swartz twijfelde of hij de zaak naar een rechtbank voor volwassenen moest sturen, die hem levenslang zou kunnen geven.

“Hoe je daar zit, lachend en je hoofd schuddend alsof het niets is, wil ik de overeenkomst eigenlijk niet accepteren. Ik zou je het liefst naar de officiële rechtbank sturen: dat betekent dat je levenslang krijgt, dat je daar dood gaat.”

De advocaat van Danta laat weten dat zijn cliënt emotionele problemen heeft en ‘zijn angst uit door te lachen’. Danta wordt veroordeeld tot 23 tot 50 jaar.

Deel

Comments are closed.