‘Kijk, hij is al bijna dood’- Mannen die met hoge snelheid levende haai achter speedboot slepen gepakt

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

De mannen die in Florida met hoge snelheid lachend een nog levende haai achter hun speedboot sleepten zijn geïdentificeerd. De video die zij maakten zorgde voor woede onder dierenliefhebbers. In de video zegt één van de mannen op de speedboot: “Kijk, hij is al bijna dood”. Dit terwijl de haai zich uit alle macht probeert los te wrikken van het touw waaraan hij wordt voortgesleept.

Mark ‘The Shark’ Quartiano, een lokale visser die toeristen meeneemt om haaien te spotten, kreeg de video toegestuurd door één van de mannen op de speedboot. Hij postte de video om zijn Instagram met het bijschrift: “Deze keer ben ik het eens met PETA”.


In de commentaren op de video wordt het mishandelen van de haai zwaar veroordeeld. “Dit zijn geen mensen, het zijn monsters die achter de tralies thuishoren. Karma is een slet, ze krijgen hun bekomst wel”, schreef iemand.

Deel

Comments are closed.