Man hakt hoofd Russische studente af en dumpt het in Botanische tuin

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

Een 29-jarige man blijkt de 20-jarige vermiste studente Victoria Povesma vermoord te hebben waarna hij haar hoofd afhakte en dat dumpte in een botanische tuin in het Russische Tomsk.

Victoria was sinds afgelopen zondag vermist. Toen ze niet kwam opdagen op een reüniefeestje waar naar had uitgekeken sloegen haar ouders alarm en startte een grote zoekactie naar de twintigjarige studente architectuur die het laatst gezien werd in het Lagerny park.


Maandag vonden speurders twee kilometer van de plek waar zij het laatst gezien was het afgehakte hoofd van het meisje in de botanische tuinen van Tomsk. het lag in plastic zak aan de rand van een meer. De rest van haar lichaam is in verschillende delen teruggevonden in het park.

Inmiddels is 29-jarige man opgepakt. Hij heeft een lang strafblad, voornamelijk seksmisdrijven.

Deel

Comments are closed.