Rik van de Westelaken presentator van nieuwe Vermist

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

Voormalig nieuwslezer Rik van de Westelaken gaat het nieuwe SBS6-programma Team Vermissingen presenteren. Thijs Zeeman, Gallyon van Vessem en misdaadjournalist Jens Olde Kalter zorgen voor reportages op locatie en komen tijdens de live-uitzendingen langs om over specifieke zaken te praten.

Na het stoppen van het programma Vermist, zijn de makers daarvan nu aan de slag gegaan om met Team Vermissingen achterblijvers te helpen bij het zoeken naar hun dierbaren. Jaarlijks worden meer dan 40.000 vermissingen doorgegeven aan de politie.


Vermist werd door de TROS tussen 1996 en 2015 uitgezonden op NPO 1. Jaap Jongbloed riep in de liveshows de hulp in van DE gemiddeld 1,4 miljoen kijkers per aflevering voor het oplossen van oude en recente vermissingen.

Deel

Comments are closed.