Dood jonge vrouw in zwembad van all-in resort Mexico gelinkt aan een duistere alcoholhandel

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

Abbey Conner (20) kwam om het leven kwam in een all-inresort in Mexico. Het leek een noodlottig ongeval, maar nu wordt haar overlijden gelinkt aan duistere alcoholhandel. “Ze serveren er alcoholische dranken met alcohol van bedenkelijke kwaliteit en in veel te grote hoeveelheden en mengen allerlei soorten drank door elkaar”, staat in het rapport van advocaat Ramirez.

Vorige week namen de Mexicaanse autoriteiten nog 38.000 liter gevaarlijke alcohol in beslag. Ze sloten ook twee bars in de toeristische hotspots van Playa del Carmen en Cancun. Een van die bars was in het hotel Ibostar waar Abbey afgelopen januari bewusteloos werd gevonden.


Abbey Conner, een 20-jarige studente uit Wisconsin die net eindexamen had gedaan, verheugde zich op haar vakantie met haar broer en vrienden in het all-inresort Paraiso Del Mar in Cancun, Mexico

Maar op 12 januari ging het mis. Abbey had wat shots alcohol gedronken, voelde zich niet goed worden en werd wakker in een ambulance nadat ze samen met haar broer bewusteloos aangetroffen waren in het zwembad van het hotel.

“Ik heb vijf jaar aan de universiteit gestudeerd en kan dus wel wat drinken”, zegt haar broer, de 22-jarige Austin Conner, in The Journal Sentinel. “Het is gewoon niet mogelijk dat ik met mijn gezicht naar beneden in het zwembad in slaap gevallen ben. Er moet iets in onze drank gedaan zijn.”

Austin knapte weer op, maar zijn zus kwam niet meer bij bewustzijn. Zij bleek een gebroken sleutelbeen en ernstige hersenschade te hebben opgelopen. Ze werd hersendood verklaard, waarna haar ouders besloten haar los te koppelen van het beademingstoestel.

De dood van de studente werd geklasseerd als een ongeval, maar daar twijfelden haar nabestaanden aan. Ze namen een advocaat in de arm namen om uit te zoeken wat er gebeurd was in Mexico.

Die ontdekte opmerkelijke zaken. “Ze serveren er drankjes met alcohol van bedenkelijke kwaliteit en in veel te grote hoeveelheden en mengen allerlei soorten drank door elkaar”, staat in het rapport van advocaat Ramirez. Zijn bevindingen blijken nu te kloppen. De dood van Abbey wordt nu officieel gelinkt aan een duistere alcoholhandel in Mexico.

Inmiddels hebben heel wat andere mensen ook geklaagd over over ziekte en black-outs nadat ze in resorts van Iberostarer gedronken hadden. Allemaal dachten ze dat ze gedrogeerd werden of dat de alcohol vergiftigd was.

Deel

Comments are closed.