IN BEELD – Franse politie schiet man in zijn auto dood die dreigt explosieven te laten ontploffen

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

De Franse politie heeft een man doodgeschoten die agenten toen ze hem wilde aanhouden vertelde dat hij een mes in de auto had en en explosieven zou laten ontploffen. Op het moment dat de man probeerde weg te rijden openen drie agenten het vuur.

Agente kwamen zaterdagavond in actie nadat de man bij het huis van zijn moeder voor overlast zorgde. De man bleek inmiddels in zijn auto te zitten en weigerde zich op te laten pakken. Al snel ontdekten de agenten dat het ging om een psychisch gestoorde Portugees met een strafblad voor moord.


De videobeelden laten zien dat zes agenten de man in eerste instantie uit de auto te praten. Als dat niet lukt proberen ze met wapenstokken de ruiten van de auto in te slaan. Daarop start de man zijn auto en ramt een politieauto en probeert in te rijden op het appartementencomplex waar zijn moeder woont. Als het de man lijkt te lukken weg te rijden openen drie agenten het vuur openen. De auto rijdt nog een heuvel op voor de wagen tot stilstand komt.

WAARSCHUWING! SCHOKKENDE BEELDEN!

Deel

Comments are closed.