Dronken vrouwen geven over in taxi en dan breekt de hel los

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

Ze stapten dronken in een taxi namen, begonnen over te geven en werden gewelddadig toen de chauffeur hen vroeg uit te stappen. Uiteindelijk vernielden ze de taxi, nog een paar voertuigen op de parkeerplaats om vervolgens met elkaar en omstanders op de vuist te gaan voor ze werden ingerekend door de politie. Taxichauffeur Travis Cole doet zijn relaas in word en beeld.

“Wat een afschuwelijke nacht. Ik heb er al meer dan 1300 probleemloze ritten opzitten als Uber-chauffeur. Maar ik heb nog nooit iets zoals vandaag meegemaakt.. Toen ik de meisjes oppikte in Hollywood, waren ze erg dronken. Ik wilde weten of dachten te gaan overgeven tijdens de rit, maar ze gingen het naar eigen zeggen wel volhouden.”


Maar dat bleek niet het geval, waarop Cole naar een parking reed en de dames verzocht uit te stappen. “Ze struikelden, kotsten op mijn auto en vielen op de grond. Ze rukten het handvat van een deur, braken mijn zijspiegel af en bewerkten mijn auto met hun vuisten en hoge hakken.”

Cole sloot zich op in zijn auto en belde de politie. Maar de dames gingen vrolijk verder.

Ze sloegen ook op andere geparkeerde wagens en keerden zich tegen toeschouwers. De dames werden tenslotte hardhandig uitgeschakeld door de agenten, en in de boeien geslagen.

Deel

Comments are closed.