SANDRA SCHUURHOF presenteert COLD CASE, HET nieuw misdaadprogramma SBS 6

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

Samen met politiewoordvoerder Bernhard Jens presenteert Sandra Schuurhof (45) vanaf zondag 1 oktober het nieuwe opsporingsprogramma Cold Case: Dader Gezocht op SBS 6. Cold Case: Dader Gezocht brengt in samenwerking met de politie wekelijks één cold case onder de aandacht, met als doel de oude moordzaak in samenwerking met het publiek alsnog op te lossen.

Sandra Schuurhof doet de presentatie vanuit de studio, Bernhard Jens vanaf locatie waarbij het werk van het coldcaseteam in beeld wordt gebracht middels reportages en reconstructies. Updates worden diezelfde avond gegeven in de reguliere uitzendingen van Hart van Nederland.


SBS blaast ook Vermist nieuw levend. Niet met Jaap Jongbloed, maar met Rik van de Westelaken als presentator in live-uitzendingen die hulp van kijkers vraagt bij het oplossen van oude en recente vermissingen. Team Vermissingen start op 11 oktober.

Deel

Comments are closed.