Video schokt Marokko: Tieners vergrijpen zich aan verstandelijk gehandicapte vrouw (24) in bus

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

Een schokkende video van een groepsaanranding in een bus in Marokko heeft ervoor gezorgd dat er zes jongeren in de leeftijd van 15 tot 17 jaar zijn opgepakt. De video werd zondagnacht op Facebook gedeeld, maar de aanranding vond drie maanden geleden plaats.

Het 24-jarige verstandelijk gehandicapte slachtoffer werd op klaarlichte dag aangerand in een bus in Casablanca. In de video smeekt de vrouw de jongens haar te laten gaan, maar haar kleren worden gescheurd en ze wordt beledigd.


De Algemene Directie van Nationale Veiligheid zegt zes jongens te hebben gearresteerd ‘voor de vermeende betrokkenheid bij de aanranding van een jong meisje in een bus in Casablanca’.

Om het slachtoffer te steunen is er vandaag in Casablanca een sit-in. “Het gaat ons allemaal aan”, is de tekst bij het evenement op Facebook. “We kunnen niet zwijgen.” Duizenden hebben al aangegeven aanwezig te zullen zijn bij het evenement.

Deel

Comments are closed.