Wie herkent verdachte van moord op 85-jarige Ans van der Meer in Pijnacker?

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

Wie herkent op deze foto de verdachte van moord op 85-jarige Ans van der Meer in Pijnacker? Op vrijdagmiddag 30 juni werd de 85-jarige Ans van der Meer in haar woning aan de Louis Davidsstraat gevonden. Zij bleek door een misdrijf om het leven te zijn gebracht. Er zijn camerabeelden van een man die verschillende keren heeft gepind met de bankpas van het slachtoffer.

De man pinde drie keer bij verschillende pinautomaten en deed dit al op donderdagavond 29 juni, dus voordat het lichaam van het slachtoffer door de politie was gevonden en op 30 juni. Hij pinde op die dagen in Pijnacker en in Wateringen.


Herken je de verdachte of heb je hem misschien gezien kort voor, tijdens of na het pinnen in Pijnacker of Wateringen? Tips doorbellen kan via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven? 0800-7000.

Deel

Comments are closed.