IN BEELD – Inbeslagname van auto loopt helemaal verkeerd af

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

Een Amerikaanse takelwagenchauffeur weet nu hoe gevaarlijk zijn baan kan zijn, nadat een dolgedraaide automobilist hem achtervolgde, bedreigde en zijn voertuig vernielde omdat hij zijn auto in beslag had genomen. Het schokkende incident werd gefilmd door toevallige voorbijgangers en op sociale media gepubliceerd. De beelden worden massaal gedeeld.

Een chauffeur van een takelwagen uit Compton, een stad in de Amerikaanse staat Californië, kreeg afgelopen maandag de opdracht om een auto in beslag te nemen van een man die zijn rekeningen niet had betaald. De automobilist was het met die actie niet eens, achtervolgde de takelwagenchauffeur, klom vervolgens op zijn takelwagen en en sloeg zijn ramen kapoten een koevoet. De geschrokken chauffeur gaf plankgas, wat leidde tot een dolle rit door de stad waarbij als bij wonder geen gewonden vielen.


Deel

Comments are closed.