IN BEELD – Vrachtwagen ramt verkeersborden en richt ravage aan

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

Dit zijn beelden opgedoken van een vrachtwagen die een ravage aanricht op een Amerikaanse autosnelweg. De vrachtwagen was namelijk te hoog om de boven de weg hangende verkeersborden te ontwijken….

De chauffeur van de vrachtwagen was zich van geen kwaad bewust en ramde zo de verkeersborden op een autosnelweg in Texas. de achter hem rijdende Carlos Escobedo zag het gebeuren en filmde de ravage die werd aangericht. “Ondanks de vele stoptekens die we de chauffeur gaven, reed hij toch door. Gelukkig zagen mijn vader en ik dit van ver aankomen, anders waren we nu misschien dood geweest. We mogen van veel geluk spreken dat we nu nog leven!”, schreef hij op facebook.


Na het incident werd de autosnelweg een paar uur gesloten om de ravage op te ruimen.

Deel

Comments are closed.