Jongen (17) die Bredase Megan (15) doodstak krijgt 2 jaar cel en tbs

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

De rechtbank in Breda heeft de 17-jarige jongen die de 15-jarige scholiere Megan op 19 augustus 2019 doodstak veroordeeld tot twee jaar jeugddetentie en jeugd-tbs. De rechtbank heeft doodslag bewezen verklaard. Van een vooropgezet plan is niet gebleken, aldus de rechter.

Megan was het ex-vriendinnetje en een klasgenoot van de verdachte. Het meisje werd met vele messteken van het leven beroofd in het huis van haar moeder in Breda, op de eerste schooldag na de vakantie. Zij overleed ter plaatse.


De toen 16-jarige jongen werd nog dezelfde dag aangehouden. Gedragsdeskundigen adviseerden jeugd-tbs gezien zijn ernstige psychische problemen. De rechtbank nam het advies over.

Het proces tegen de jongen heeft achter gesloten deuren plaatsgevonden. De uitspraak was openbaar.

Share.

About Author

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();