Recherche toont foto van onbekende man in verband met liquidatie Rachid Kotar

0

Misdaad in beeld - je gelooft je ogen niet!

De recherche zoekt een voor het onderzoeksteam onbekende man die mogelijk betrokken was bij de liquidatie van Rachid Kotar (39), op 12 december 2019 voor luxe sportschool Health City in Amstelveen.

Op 12 december 2019 werd Rachid Kotar (39) doodgeschoten op de parkeerplaats van sportschool Health City in Amstelveen. Zijn zoontje van toen 5 jaar oud moest daarvan getuige zijn, maar bleef lichamelijk gelukkig ongedeerd.


In dit onderzoek zijn beelden opgedoken van een onbekende man. De politie heeft reden om aan te nemen dat hij mogelijk bij de moord betrokken is geweest. De afbeeldingen zijn afkomstig uit december 2019, dus van ruim een jaar geleden.

De gezochte verdachte heeft een donkere huidskleur. Op de afbeeldingen heeft hij een zwart, gewatteerd jack, donkergrijze Nike-gympen en een zwarte broek aan en draagt hij een pet van het merk Under Armour.

Vrijdag is er weer een voorbereidende zitting in de liquidatiezaak, waarin vooralsnog twee verdachten vast zitten. Jonathan C. (26) is volgens justitie één van de twee schutters, Saifeddine M. (23) zou die moord mee hebben voorbereid.

Share.

About Author

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();